About Us

Quick-Deal IT Service & Web Konsult

Snabb reparation av Mac, iPad, iPhone och Apple-tillbehör över         hela landet av våra specialister. Vi har specialiserat oss på reparationer av bärbara datorer, mobiltelefoner och Apple produkter.
Vi är det enda företaget i Sverige som kan erbjuda våra kunder reparationer av Apple produkter på komponentnivå.

Idag reparerar vi för Stockholm Stad, Moderna Försäkringar.

Köp billiga Mobiler, Datorer & reservdelar! 

Vi erbjuda god kvalitét och de bästa priserna online. Vi arbetar ständigt för att tillhandahålla det bästa och senaste på marknaden inom Data & mobil delar & tillbehör – allt för att du som kund enkelt och smidigt ska kunna få tag i just det du behöver!
Hitta Lätt reservdelar, tillbehör och verktyg för de ledande varumärkena iPhone, iPad, HTC, Samsung, Sony Xperia, Huawei och Microsoft Lumia. Fynda hos oss och gör det enklare, roligare och framförallt billigare att laga mobilen själv!
För att underhålla och för att få ut största möjliga nöje av våra smartphones och surfplattor behövs det såklart finnas smarta tillbehör och reservdelar att köpa
Ge din mobil och surfplatta nytt liv igen och unna dig det där lilla extra – beställ billiga reservdelar, tillbehör och annat från Quick-Deal!
Sälj din mobil till oss!
Sälj din gamla mobil/surfplatta till oss. Nu slipper du krångla med annonser och betala för att få din gamla mobil såld.
Vi köper din telefon snabbt och smidigt.

 Auktioner!

Här till vänster ser Du de kategorier som finns! Klicka på Auktions knappen så kommer det att dyka upp en lista med objekt i pågående auktion.  Auktioner innehåll Mobiler, Datorer & blandad hem elektroniska varor,

Reservationspris är det lägsta pris som varan garanterat auktioneras för.

Tips från oss!   Det är inte bara billigare att laga Datan och mobilen själv, det går också fortare. Men bäst av allt: du får pengar över till annat! Ta tag i din spruckna iPhone skärm, den repiga baksidan och felande mobildelar redan idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *